Dobojska policija traga za nestalom Kanađankom

Netala djevojka je sitnije građe, visine oko 163 cm, težine oko 54 kg, kratke smeđe kose (ošišana na 1 cm)

05.07.2023. 10:55
  • Podijeli:
Tanie Varajic foto PU Doboj-64a52fbb7fd5e.webp Foto: PU Doboj

Državljanka Kanade Tanie Varajic (23) nestala je rano jutros u Doboju i policija poziva sve građane koji imaju informacije o njenom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122.

U PU Doboj navode da je nestanak prijavljen oko dva sata iza ponoći.

"Prema izjavi člana porodice navedena se udaljila iz stana neposredno prije podnošenja prijave, a na sebi je imala bijelu majicu, sivu trenerku, dok na nogama nije imala obuću. Netala djevojka je sitnije građe, visine oko 163 cm, težine oko 54 kg, kratke smeđe kose (ošišana na 1 cm) i plavih očiju", saopštila je PU Doboj.

U policiji apeluju na sve građana da ukoliko vide nestalu djevojku ili imaju bilo kakva saznanja o njenom kretanju da prijave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()