Detalji užasa u Foči: Kćerki najavio da će joj ubiti majku

U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj njih je zatečen pištolj

15.05.2024. 11:25
  • Podijeli:
profimedia-0505049120-policija.jpg Foto: Profimedia

Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema dosad dostupnim informacijama, muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi!

Na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je, kako piše ATV, utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Prestravljena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

"U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj njih je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku", kazao izvoz istog medija.

Portparolka PU Foča Svjetlana Govedarica ranije je za Olobođenje potvrdila da su tijela muškarca i žene u kući pronađena jučer oko 17.20 sati. Uviđajem na mjestu događaja rukovodio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje, a danas će u Univerzitetskoj bolnici Foča biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti supružnika.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()