Detalji akcije "Divič": Uhapšeno 11 osoba zbog organizovanog kriminala

U okviru akcije izvršeni su i pretresi poslovnih i stambenih objekata na 17 lokacija i tom prilikom je otkriveno i privremeno oduzeto 15.360 KM, 48.885 evra, 320.010 dinara

15.11.2023. 17:45
  • Podijeli:
sipa_akcija - anadolija-63eba5b5187f3.webp Foto: Anadolija

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH danas su na području Bijeljine i Brčkog uhapsili 11 osoba koje se sumnjiče da su počinile krivična djela krijumčarenje, zloupotreba položaja ili ovlaštenja, nesavjestan rad u službi, davanje i primanje dara i drugih oblika koristi.

U okviru akcije izvršeni su i pretresi poslovnih i stambenih objekata na 17 lokacija i tom prilikom je otkriveno i privremeno oduzeto 15.360 KM, 48.885 evra, 320.010 dinara, 16 rokovnika sa raznim evidencijama, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz, saopšteno je iz Sipe.

Uhapšeni se sumnjiče da su kao grupa krijumčarili i prevozili različite vrste robe, od čega je veći dio voće i povrće, preko sa područja Srbije u BiH i obratno, preko graničnog prelaza Popovi-Pavlovića most. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()