Denis Stojnić predat Tužilaštvu BiH

MMA borac osumnjičen je za međunarodno navođenje na prostituciju i primanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem

30.10.2022. 19:11
  • Podijeli:
denis_stojinic_crna_hronika_info 1-1667115093829.webp Foto: Crna hronika. info

MMA borac Denis Stojnić, koji je uhapšen juče, nakon kriminalističke obrade predat je u nadlenost Tužilaštva BiH.

Kako je ranije saopšteno Stojnić se tereti za međunarodno navođenje na prostituciju i primanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem.

"Lice D. S., koje su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo prethodnog dana lišili slobode, nakon završene kriminalističke obrade, te izvršenih više pretresa objekata na području Kantona Sarajevo, predato je u dalju nadležnost postupajućem tužiocu Tužilaštva Bosne i Hercegovine", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Dodaje da je ovo još jedna u nizu aktivnosti vezanih za strateško opredjeljenje Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo za borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije koja se provodi od strane ove policijske agencije u saradnji i pod nadzorom Tužilaštva BiH.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()