Brutalan napad: Sugrađanina pretukao na pumpi

Boško Š. uhapšen zbog sumnje da je šakama izudarao sugrađanina, nanijevši mu frakture na glavi

24.10.2022. 13:00
  • Podijeli:
Policija MUP RS_UNA-1663588420735.webp Foto: UNA

Boško Š. (39) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je na benzinskoj pumpi pretukao sugrađanina i nanio mu teške povrede glave zbog kojih je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

U PU Banjaluka navode da se napad dogodio 19. oktobra u večernjim satima, a šta je bio motiv i povod za napad nije poznato. Nezvanično saznajemo da je Boško Š. šakom više puta udario žrtvu, nanijevši mu frakture na glavi.

"Nadležnoj stanici je prijavljeno da je na benzinskoj pumpi B.Š. fizički napao oštećenog koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede u predjelu glave. Oštećeni se nalazi na liječenju u UKC RS", navode u PU Banjaluka.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci i protiv B.Š. je pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo nanošenja teških tjelesnih povreda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()