Belivuk i Miljković su namjestili momke da ubiju Bojana Mirkovića

Ako su mogli Belivuk i Miljković da namjeste momke za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu, zašto ja sad ne mogu da pričam kad smo svi pohapšeni, rekao je Hrvatin

07.04.2023. 17:03
  • Podijeli:
specijalni sud, viši sud, visoki kriminal, ratni zločin, foto una (6)-64300f24b59a5.webp Foto: UNA

U Specijalnom sudu u Beogradu    okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin danas je tokom suđenja rekao da su Veljko Belivuk i Marko Miljković "namjestili momke" za ubistvo Bojana Mirkovića u naselju Belvil.

"Ako su mogli Belivuk i Miljković da namjeste momke za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu, zašto ja sad ne mogu da pričam kad smo svi pohapšeni", rekao je okrivljeni-saradnik odgovarajući na pitanja Miljkovićevog advokata Vladimira Petrovića.

Za Mirkovićevo ubistvo suđenje je u toku i Lazar Tejić je optužen kao neposredni izvršilac ubistva, dok su optuženi za teško ubistvo u saizvršilaštvu njegov očuh Bojan Kovačević, kao i Ivan Nikčević i Dušan Kokoruž.

Mirković je iz pištolja ubijen 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil.

Hrvatin je odlučio da priča o zločinima grupe kada mu je policija pokazala sve dokaze koje imaju protiv grupe, kao i sliku na kojoj je on sa Nikolom Mitićem, zatim snimak sa "Skaja" i tako dalje.

Pripadnici grupe se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()