Belivuk i Miljković planirali da raznesu tržni centar!?

Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić rekao je da su Belivuk i Miljković više puta pominjali ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića

22.12.2022. 18:43
  • Podijeli:
Jake mjere obezbjeđenje tokom suđenja grupi Velje Nevolje Foto: Tanjug/Miloš Milivojević
Jake mjere obezbjeđenje tokom suđenja grupi Velje Nevolje

Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić danas je u Specijalnom sudu u Beogradu rekao da mu je Marko Miljković govorio da će postavljati bombe i eksploziv po zgradama, kao i da će ukoliko uhapse Veljka Belivuka platiti migrantu da se eksplozivom raznese TC Delta.

Lalić tvrdi da su Belivuk i Miljković više puta pominjali ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, te da su rekli da ga treba “olindrati”, kao i da je 5 miliona evra koje je Lalić ranije pominjao da je Radoje Zvicer poslao, bila samo prva tranša novca.  

On je pričao i o snajperu koji je navodno plaćen 12.000 evra, na šta je Miljković dodao da Lalić to namjerno priča kako bi ispalo da su planirali atentat na predsjednika.

“Kavački klan” je, kako je ponovio Lalić, htio da svrgne vlast, a dodao je da je on ubjeđivao Miljkovića da to ne pokušavaju, navodeći “zemunski klan” kao primjer da to ranije nije uspjevalo.

Lalić tvrdi i da je Belivuk imao svesku u kojoj je vodio evidenciju o trgovini kokainom, odnosno o tome ko je ostao dužan i ko je koliko kilogama uzeo.

Miljković je nastavio da provocira Lalića pa ga je podsjetio da je navodno bio u ljubavnoj vezi sa nekim iz klana, te da je od tog pripadnika tražio da ostavi porodicu zbog njega, na šta mu je Lalić uzvratio rekavši: “Je l se sjećaš kada smo se ti i ja ljubili”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()