Aleksandar Miljatović predat Tužilaštvu BiH

Miljatović doveden postupajućem tužiocu radi daljih procesnih radnji

12.09.2022. 13:31
  • Podijeli:
Aleksandar Miljatovic foto Tuzilastvo BiH.jpg Foto: Tužilaštvo BiH

Aleksandar Miljatović (34), osumnjičeni za ubistvo načelnika SKP PU Prijedor Radenka Bašića, predat je danas u nadležnost Tužilaštva BiH.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva Miljatović je doveden postupajućem tužiocu.

"Osumnjičeni Aleksandar Miljatović doveden je radi provođenja potrebnih procesnih radnji u predmetu. Tužilaštvo BiH i policijske agencije, u okviru istrage, finaliziraju istražne aktivnosti i potrebna vještačenja u ovom predmetu", rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Podsjetimo, Tužilaštvo BiH je nedavno preuzelo istragu Bašićevog ubistva od Republičkog javnog tužilaštva RS.

Radenko Bašić ubijen je 21. marta u prijedorskom naselju Pećani. Bašić je pješke išao na posao kada mu je ubica prišao s leđa i u potiljak ispalio hitac iz pištolja, najvjerovatnije 7,65 milimetara.

Miljatović je označen kao direktni izvršilac ubistva, a pod istragom su Dalibor Railić zvani Dugi iz Prijedora, kao nalogodavac zločina, te Miljatovićev kum Igor Repajić, koji je osumnjičen za pomaganje u ubistvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()