Akcija "Modus": Pavloviću predložen pritvor

U stanovima koje je osumnjičeni koristio oduzeta tri kilograma marihuane i 128 grama kokaina

22.02.2023. 11:22
  • Podijeli:
Boris Pavlovic hapsenje foto ATV-63f4c39a0f4a6.webp Foto: ATV

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Borisu Pavloviću (29) iz Banjaluke, koji je uhapšen u akciji "Modus" zbog sumnje da se bavio trgovinom narkotika.

Prijedlog za pritvor dostavljen je Osnovnom sudu u Banjaluci zbog sumnje da je Pavlović počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogom.

"Pritvor je predložen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, te zbog postojanja bojazni da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao uticati na svjedoke", rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Pavlović se tereti da je od početka godine do 20. februara, kada je uhapšen, u stanovima koje koristi držao radi prodaje i prodavao marihuanu i kokain korisnicima u Banjaluci.

U pretresima stanova koje je osumnjičeni koristio policija je otkrila i zaplijenila oko tri kilograma marihuane, 128 grama kokaina, 313 grama nepoznatog praška, kao i novac 2.020 KM i 1.410 evra u kešu. Oduzete su i dvije mrvilice za drogu, tri digitalne vage, više mobilnih telefona, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()