Čeka nas novi "saobraćajni kolaps", vraćaju se svi s produženog vikenda

Samo se naoružajte strpljenjem

02.05.2023. 07:23
  • Podijeli:
kolone_jablanica_depo.ba 1-644fbda0c2061.webp Foto: Depo.ba

Očekuje se novi saobraćajni kolaps u BiH. Tako to obično biva kod nas nakon ovog produženog vikenda i prvomajskih praznika.

Naime, iako je u protekla tri dana bilo haotično na putu prema Hercegovini, danas se očekuje pojačan promet vozila na većini puteva u BiH, kao i na graničnim prelazima.

Najveće gužve i danas se očekuju se na dionici Mostar - Jablanica - Konjic - Sarajevo

Iz AMSBiH ističu da se zastoji mogu očekivati na mjestu radova u Donjoj Jablanici (Jablanica - Mostar), kao i na ulazu na autocestu kod naplatnog mjesta Bradina.

Sanacioni radovi na putu Jablanica - Mostar se izvode kod restorana "Zdrava voda" zbog čega se stvaraju kolone vozila, a saobraća se naizmjenično, jednom trakom (u dužini od 150 metara).

Dakle sve u svemu svima koji se vraćaju kući, naoružajte se strpljenjem i budite spremni da čekate nekoliko sati.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()