Avion iz Istanbula sletio u Beograd umjesto u Sarajevo, poznato i zbog čega

Nije prvi put da se ovo desi

02.03.2024. 18:25
  • Podijeli:
turkish-airlines-avion.png

Avion "Turkish Airlines", koji je trebao stići u Sarajevo iz Istanbula, sletio je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je za portal "Avaza".

Razlog su loši vremenski uslovi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pa je avion preusmjeren u Beograd.

Na aerodromu u Sarajevu puhao je jak vetar, turski avion je zbog toga neko vrijeme kružio iznad aerodroma u Sarajevu, ali na kraju je ipak sletio u Beograd.

Nije prvi put da se ovo desi. Avioni se često zbog magle ili snažnog vjetra preusmjere iz Sarajeva za Beograd.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()