Za koga navijate? Vaterpolisti Srbije i Hrvatske imaju dvoboj u četvrtfinalu

Pobjednici ovih mečeva biće rivali u polufinalu

09.02.2024. 21:35
  • Podijeli:
vaterpolo reprezentacija srbija TANJUG FOTO HINA DAMIR SENČAR-65a41dbb83c14.webp Foto: TANJUG FOTO HINA DAMIR SENČAR

Poznato je svih 12 učesnika nokaut faze. Srbija je sa prvog mjesta u grupi otišla direktno u četvrtfinale i obezbijedila je plasman na Olimpijske igre.

Dva derbija gledaćemo već u osmini finala. Najveći će svakako da bude između SAD i Italije. Zanimljiv dvoboj se očekuje i na utakmici Australije i Francuske. Očekuje se da Hrvatska lako izađe na kraj sa Kinezima, kao i Crna Gora sa Rumunima. Еvo parova osmine finala koja je na programu u nedjelju:

Crna Gora – Rumunija

SAD – Italija


Hrvatska – Kina

Australija – Francuska

Srbija u četvrtfinalu čeka boljeg iz dvoboja Hrvatske i Kine, pa možemo već da zaključimo da nas “klasik” čeka 13. februara. Еvo svih potencijalnih parova četvrtfinala Svjetskog prvenstva:

Španija – Crna Gora/Rumunija

Grčka – SAD/Italija

Srbija – Hrvatska/Kina

Mađarska – Australija/Francuska

Pobjednici ovih mečeva biće rivali u polufinalu, piše Maksbet sport.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()