Svitolina: Zabraniti učešće Rusa i Bjelorusa na Olimpijadi

"Pogrešna poruka bi bila poslata svijetu ako Olimpijada ostane pri odluci da se sportisti iz Rusije i Bjelorusije stave pod neutralnu zastavu"

08.02.2023. 22:07
  • Podijeli:
Elina Svitolina foto Reuters-63e40ec421c6f.webp Foto: Reuters

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina izjavila je danas da je potrebna potpuna zabrana učešća ruskih i bjeloruskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, penosi AP.

"Veoma pogrešna poruka bi bila poslata svijetu ako Olimpijada ostane pri odluci da se sportisti iz Rusije i Bjelorusije stave pod neutralnu zastavu. Mislim da to nije ispravna odluka. Bojkot bi bio jedna od opcija, jer očigledno je da ono što ruska vojska radi ukrajinskom narodu, Ukrajini, užasna stvar. Ne mogu da zamislim da idem na OI kao da se u Ukrajini ništa ne dešava", izjavila je Svitolina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()