Srđan Đoković nije na tribinama na finalu Australijan opena

Uslikan sa navijačima koji su nosili ruske zastave sa likom Vladimira Putina

29.01.2023. 12:11
  • Podijeli:
Srdjan Djoković-63d25ae50e27c.webp Foto: Profimedia

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan, ne prati danas uživo sa tribina svog sina u finalu Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa.

Srđan Đoković je poslije četvrtfinalnog meča na turniru u Melburnu, između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova 25. januara, uslikan sa navijačima koji su nosili ruske zastave sa likom Vladimira Putina.

Srđan Đoković se potom oglasio saopštenjem u kome je naveo da je njegova porodica za mir i u pisanoj izjavi naveo da je "u Australiji samo kako bi podržao sina, a ne da bi bio tema novinskih naslova ili na bilo koji drugi način uznemiravan".

Srđan Đoković nije prisustvovao ni polufinalnom meču sa Tomijem Polom, a istu odluku donio je i za današnje finale.

Novakova majka Dijana je na trbinama i prati meč.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()