Slavlje u porodici Đoković: Novakov brat krstio sina

Novak je u jednom momentu izuo cipele i poveo kolce na travi, a odmah su mu se pridružile supruga Jelena i drugi

13.09.2023. 13:47
  • Podijeli:
Saška Veselinov i Đorđe Đoković Antonio AhelATAImages-65006ff7b9e93.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle godine Saška Veselinov i Đorđe Đoković zakleli su se na vječnu ljubav, a danas, samo godinu dana kasnije, krstili su svog nasljednika Aleksandra.

Par je simbolično na godišnjicu braka riješio da krsti sina u crkvi Svetog Marka, a nakon toga priremi veselje koje će dugo pamtiti.

Cijela porodica stigla je ni manje ni više nego iz Amerike kako bi svojim prisustvom uveličala ovaj važan dan ali i podijelila sreću i radost sa Saškom i Đorđem.

Slavlje je organizovano u jednom luksuznom restoranu sa prostranim dvorištem u kome je sve bilo dekorisano kao iz bajke.

Sudeći po snimcima najveseliji je bio Novak koji se pojavio u pratnji supruge Jelene i tokom cijelog dana đuskao i pjevao.

U jednom momentu je izuo cipele i poveo kolce na travi, a odmah su mu se pridružile supruga i Saška.

Podsjetimo, Saška i Đorđe izgovorili su sudbodnosno „da“ prije tačno godinu dana u srpskoj prijestonici nakon čega su napravili žurku na Crnogorskom primorju, piše GrandTV.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()