Serena Williams i suprug Alexis dobili su drugo dijete, otkrili ime djevojčice

Prošle godine je rekla da se kani maknuti od tenisa i da želi proširiti svoju porodicu

23.08.2023. 07:31
  • Podijeli:
serena-williams-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Serena Williams (41) i njen suprug Alexis Ohanian dobili su drugo dijete. Bivša teniserka sretne vijesti podijelila je na društvenim mrežama. Na Instagramu je uz fotografiju sa svojom porodicom otkrila i ime djevojčice - Adira River Ohanian.

Na TikToku je objavila snimku sa suprugom, njihovom kćerkom Olympijom i bebom.

“Dobrodošla, moj predivni anđele”, napisala je Serena u opis snimka.

Serena je na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, na koju je stigla sa suprugom, objavila da očekuje drugo dijete, kazavši novinarima da ih je onamo stiglo troje.

“Bila sam jako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu”, rekla je tada.

Prošle godine je rekla da se kani maknuti od tenisa i da želi proširiti svoju porodicu. Inače, kćerku Olympiju rodila je 2017.

Kako navodi Index, Serena i Alexis upoznali su se 2015. u jednom hotelu u Rimu. Ubrzo su se zaljubili i krenuli izlaziti. Nakon godinu dana veze su se zaručili, a vjenčali su se 2017.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()