Rumunska teniserka: Serena je arogantna, nije prihvatala da je neko pobijedi

Teške riječi

20.09.2023. 14:28
  • Podijeli:
serena-williams-reuters.jpg

Rumunska teniserka Sorana Cirstea stala je u odbranu zemljakinje Simone Halep, koja je zbog dopinga suspendovana na četiri godine.

„Poznajem Simonu i znam da se nikada ne bi svjesno dopingovala. Suspendovana je nevina osoba. Lično se plašim da uzmem bilo šta, pa i aspirin. Možda sam malo paranoična, ali to nije šala, to je noćna mora svakog sportiste“, kaže 33-godišnja Cirstea, koja je nedavno igrala četvrtfinale US opena.

Serena Willams tvitovala je da je „osam bolje nego sedam“ – Amerikanka je sedmostruka wimbledonska šampionka, a u finalu 2019. godine ubjedljivo je poražena od Halep.

„Serena je bila izuzetna teniserka, ali je kao osoba uvijek imala tu aroganciju – nije prihvatala kada neko može da je pobijedi ili joj uzme titulu“, kaže Cirstea.

Za Simonu Halep, sljedeća instanca je Sud za sportsku aribtražu u Lozani, i vidjećemo hoće li oni preinačiti odluku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()