Rud čestitao Đokoviću: Veliki si šampion i inspiracija

"Teško je objasniti koliko si dobar, kakav si šampion i inspiracija. Čestitam tebi i tvom timu"

11.06.2023. 19:09
  • Podijeli:
Đoković Rud_Aurelien Morissard AP Tanjug-6485ff2438c40.webp Foto: Aurelien Morissard / AP / Tanjug

Iako je izgubio i treće grend slem finale u karijeri Kasper Rud je samo u superlativima govorio o Novaku Đokoviću.

Srbin je porazio Norvežanina u završnici Rolan Garosa i tako ispisao istoriju sa 23 GS recke.

"Novače, ovo je novi rekord, novi dan u kojem si ispisao tenisku istoriju. Teško je objasniti koliko si dobar, kakav si šampion i inspiracija. Čestitam tebi i tvom timu. Znam da ova titula ima najbolji ukus od svih. Srećan sam što sam prvi koji ti mogu čestitati, ovdje, sa ove velike scene. Dao sam sve od sebe danas, ali ovo što si ti uradio u teniskom svijetu je motiv za mene da nastavim da radim", izjavio je Rud.

Kasper se zahvalio i svom timu:

"Svima koji su uključeni, hvala. Veliko vam hvala za sav posao koji radite, što me gurate naprijed, ne samo u ove dvije sedmice, nego čitavu karijeru. Ovo je velika avantura. Sjajno je da sam se vratio u finale. Radićemo još jače da opet budemo ovdje", jasan je Kasper.

Zahvalnicu je uputio i organizatorima drugog grend slema sezone:

"Hvala  direktorki turnira Ameli Morezmo. Radiš sve da igračima ovdje bude ugodno. Proveli smo previdne dvije sedmice. Svi ćemo sa radošću doći sljedeće godine. Hvala i svima koji su bili uključeni, volonterima, skupljačima loptica, sudijama. Zahvaljujući vama imali smo sve što nam je potrebno. Na kraju, čestitam i francuskoj publici. Bilo je izuzetno igati pred vama. Ovaj teren je nevjerovatan, zadovoljstvo je biti ovdje", zaključio je norveški teniser.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()