Rubljov: Želim Noleta za trenera, ako ga budem mogao platiti

"Volio bih da me Novak trenira. Samo, ne znam da li bih imao dovoljno para da mu platim"

20.04.2023. 18:06
  • Podijeli:
Andrej Rubljov_Pixsell-64415b89d4ece.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Ruski teniser Andrej Rubljov ne bi imao ništa protiv da mu Novak Đoković bude trener. Samo, nije siguran da bi mogao da plati Noleta.

Rubljov igra tenis života. U nedjelju je osvojio masters u Monte Karlu, danas se "prošetao" kroz drugo kolo Srpska opena pobjedom nad Huanom Pablom Variljasom, te zakazao bitku sa Damirom Džumhurom.

S obzirom na sve navedeno, Andrej je na zvaničnu pres-konferenciju došao i te kako dobro raspoložen, te je svojim odgovorima uspio da zasmije sve prisutne.

Jedno od pitanja bilo je da li bi pristao da mu prvi reket planete bude trener, s obzirom na to da je Srbin juče rekao kako sebe vidi u tim vodama, te da bi rado radio sa Nikom Kirjosom kojeg bi to zadovoljstvo skupo koštalo.

"Da, volio bih da me Novak trenira. Samo, ne znam da li bih imao dovoljno para da mu platim. Stvarno, bilo bi mi zadovoljstvo. Đoković je jedan od najboljih igrača u istoriji. Ako bi podijelio samo djelić iskustva sa mnom, to bi bilo sjajno", rekao je Rubljov.

Osvrnula se teniska zvijezda na činjenicu da je u Banjaluci probala ćevape, te u jednom restoranu čak i pekao iste:

"Da, probao sam Banja... Banjalu... Banjaluka ćevape. I pekao sam ih ovdje. Nisam puno radio, šef kuhinje mi je pomogao i govorio kad treba da ih okrenem. Ukus im je dobar. Jela sa roštilja baš vollim".

Rus je otvorenog srca govorio o tome kako je u prethodnom periodu radio na mentalnoj pripremi:

"Nadam se da sam napravio pomake i da idem u pravom smjeru. U timu sada više pričamo, analiziramo. Treba da prihvatiš greške kada ih napraviš, moraš naći rješenje. Trebaš biti otvoren sa sobom, ne lagati sam sobe. Kad si kriv, kriv si", jasan je Rubljev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()