Rubljov: Velika pobjeda protiv Džumhura

Bh. teniser bio "tvrd orah" za šestog tenisera svijeta

21.04.2023. 20:22
  • Podijeli:
Andrej Rubljov 2_Pixsell-643e6b43d5862.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Ruski teniser Andrej Rubljov, koji se plasirao u polufinale turnira "Srpska open" u Banjaluci pobjedom nad Damirom Džumhurom, rekao je da je vodio veliku borbu, te da mu je glavni cilj da se dobro odmori i pripremi za polufinalni meč protiv Aleksa Molčana iz Slovačke.

Naredni protivnik Rubljovu biće Slovak Aleks Molčan, a Rus ističe da nije imao priliku mnogo da ga gleda.

"Mislim da sa Molčanom nikada nisam igrao na turu. Možda smo kao juniori trenirali zajedno. On ima odlične brze noge, super trči i igra agresivno. Posljednjih godinu dana igra jako dobro, imao je neke odlične mečeve i biće to težak meč", kaže Rubljov.

Rubljov je na konferenciji za novinare izjavio da više voli da igra po hladnom vremenu.

Ruski igrač je naglasio da je promijenio mnogo trenera te da su sa njima došle i novine.

Prvu Masters titulu osvojio je Rubljov nedavno u Monte Karlu, a na pitanje da li bi nešto mijenjao u karijeri, istakao je: "Naravno da postoji nešto što bih mijenjao, hiljadu stvari. Ali, sve te greške i sve ostalo, da nije toga ne bih bio osoba kakva sam danas".

On kaže se se ne može imati sve idealno, te priznao da mu se stalno dešava da se bori sam sa sobom.

Rubljov je dodao i da će na Vimbldonu imati veliku motivaciju, kao i na svakom Grend slemu. "To su najveći i najvažniji turniri i biću sigurno motivisan", naglašava

Sutrašnji meč igra se na Centralnom terenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()