Rubljov: Banjaluko, hvala na podršci

Rus nije do sada ispustio niti jedan set

22.04.2023. 15:51
  • Podijeli:
Andrej Rubljov2_Dejan Rakita PIXSELL-6443e797433ac.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Prvi finalista Srpska opena Andrej Rubljov nije skrivao oduševljenje pobjedom nad Aleksom Molčanom, ali i podrškom sa tribina.

Rus je u "dvokoraku" stigao do završnog boja, ne ispustivši do sada niti jedan set u Banjaluci.

Upravo je taj podatak apostrofirao kao ključan pred sutrašnju završnu bitku.

"Uvijek je dobro pobijediti u dva seta. Kada igrate u tri, stvari se mogu iskomplikovati, iscpljivije je. Što dublje idete u turniru, to je bitnije da ste manje na terenu", izjavio je ruski as.

Publika je davala ritam meču, na tribinama je bilo 5.000 navijača i većina ih bila na Andrejovoj stranit.

"Da, očekivao samo dobru posjetu. Vikend je, ljudi ovdje vole tenis. Hvala im na podršci"

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()