Puni baterije u Hrvatskoj: Jedan kuhar otkrio gdje se Đoković nalazi

Đoković bi ponovo na teren trebalo da izađe na mastersu u Cinncinatiju koji počinje 13. augusta

28.07.2023. 10:40
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-64b4da578c43b.webp Foto: Reuters

Po mnogima teniski GOAT Novak Đoković ovih dana odmara u Hrvatskoj. Naime, nakon poraza u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza, Đoković je odlučio da napuni baterije na Jadranu, prvenstveno Dubrovniku, gdje odmara s porodicom.

U međuvremenu je stigao i do jednog restorana na ostrvu Korčula.

Detalje njegovog boravka otkrio je kuhar jedne konobe, koji je iskoristio priliku da upozna Novaka i sa njim napravi zajedničku fotografiju.

“Novaka Đokovića ne treba uopšte predstavljati. Imali smo prilike da razgovaramo o sportu, razmijenimo neke uspomene iz sportskih dana, ali isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počastvovani smo što je posjetio našu konobu“, navodi se u saopštenju.

Đoković bi ponovo na teren trebalo da izađe na mastersu u Cinncinatiju koji počinje 13. augusta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()