Poznato kada se Đoković vraća na teren

Preskače Miami

20.03.2024. 21:40
  • Podijeli:
profimedia- Novak Đoković_censored-65f838e25f4d7.webp Foto: Profimedia

Prvi teniser svijeta Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Miamiju, što je razočaralo ljubitelje tenisa, a sada je poznato koji je naredni turnir na kojem će igrati.

Kako je potvrđeno na njegovom siteu, Đoković će igrati na Mastersu u Monte Carlu. On se nedavno našao i na listi učesnika u Monte Carlu, pa će upravo tamo otvoriti sezonu na šljaci, kako je obično i bio slučaj prethodnih godina.

Zanimljivo da je Đoković slavio dva puta u Monte Carlu, gdje inače ima zvanično prebivalište. Bilo je to 2013. i 2015. godine i ovo je jedini Masters koji nije osvojio najmanje tri puta.

On je prošle sezone ispao u 3. rundi Monte Carla izgubivši od Lorenza Mussettija. Podsjetimo, turnir u Monte Carlu održava se od 7. do 14. aprila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()