Olga Danilović osvojila čelendžer u Madridu

Danilovićeva je ubjedljivo bila bolja od domaće teniserke

21.05.2023. 15:55
  • Podijeli:
Olga Danilović-63dfc1e189321.webp Foto: Profimedia

Teniserka Olga Danilović osvojila je čelendžer u Madridu tako što je u finalu pobijedila špansku teniserku Soribes Tormo sa 2:0, po setovima /6:2, 6:3/.

Sa ovakvim izdanjem Danilovićevu čeka veliki skok na VTA listi od 34 mjesta, pa će od ponedjeljka biti 104. na svijetu.

Danilovićeva je ubjedljivo bila bolja od domaće teniserke u oba seta i tako je došla do prve titule u 2023. godini.

Ona je tokom meča koji je trajao sat i 40 minuta čak šest puta oduzela servis protivnici, pa je ni dva pretrpljena brejka nisu poremetila.

Danilovićeva je osvojila 2018. i 2022. godine VTA turnire iz kategorije 250 u Taškentu i Lozani.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()