Nole "skida" Rodžera: Uskoro najstariji na ATP listi

Kada je Švajcarac posljednji put bio na prvom mjestu imao je 36 godina i 320 dana, a Novak će osmog aprila sigurno biti na vrhu, a tada će imati 36 godina i 322 dana.

25.02.2024. 11:24
  • Podijeli:
Novak Đoković2-65a3c8b74c5d5.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u aprilu će oboriti još jedan rekord u svijetu tenisa.

Srpski as će sigurno do polovine aprila biti na prvom mjestu ATP liste, a to znači da će postati najstariji broj jedan na ATP listi.

Rekord i dalje drži Rodžer Federer. Kada je Švajcarac posljednji put bio na prvom mjestu imao je 36 godina i 320 dana, a Novak će osmog aprila sigurno biti na vrhu, a tada će imati 36 godina i 322 dana.

Podsjetimo, prvi sljedeći turnir na kome će srpski teniser učestvovati će biti na Mastersu u Indijan Velsu i Majamiju, gdje nije igrao pet godina. Tada će imati priliku da se još više učvrsti na prvom mjestu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()