Nije udarac bio bezazlen: Nole tajno posjetio Urgentni centar u Beogradu

Nije poznato kakvi su rezultati snimanja.

15.05.2024. 14:25
  • Podijeli:
novak đoković, 12 maj 2024 - profimedia-6644a2346a8da.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, obavio je ljekarske preglede u Beogradu.

Prvi reket planete je u srijedu oko deset časova bio u Urgentnom centru u Beogradu na snimanju glave, javlja „Informer”.

Tom prilikom je Đoković tajno uveden u prostorije ove zdravstvene ustanove i obavio je preglede glave, a nije poznato kakvi su rezultati snimanja.

Pomenuti izvor navodi da je Novak bio dobro raspoložen i da je izašao u susret zaposlenima koji su željeli fotografiju za uspomenu na susret sa jednim od najboljih sportista današnjice.

Da podsjetimo, Đoković je posle meča na mastersu u Rimu koji je igrao protiv Korentana Mutea prišao tribini kako bi podijelio autograme, a tom ga je boca sa tribine pogodila u glavu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()