Nepromišljen potez Medvedeva: Slučajno otkrio termin meča Đoković - Alkaraz

Ruski teniser je otkrio da će imati malo vremena za odmor pred njegov meč sa Janikom Sinerom, koji će biti prvi na programu prvog dana vikend

17.11.2023. 19:35
  • Podijeli:
danil medvedev, novak đoković - finale US opena 10 sept 2023 - Tanjug AP Photo Frank Franklin II-653ba03092bcc.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Srpski teniser Novak Đoković igraće svoj polufinalni meč Završnog mastersa u večernjem terminu (21.00) u subotu.

Tako je barem ako je vjerovati riječima Danila Medvedeva, koji se izlanuo na konferenciji za medije poslije meča sa Karlosom Alkarasom.

Ruski teniser je otkrio da će imati malo vremena za odmor pred njegov meč sa Janikom Sinerom, koji će biti prvi na programu prvog dana vikend (14.30).

Runea
– Energija kada znate da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni dijelovi tenisa gdje ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povrijedite koljeno, to nikad ne radim, samo koristim kao primjer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras – izjavio je Medvedev.

Poslije tog duela će biti poznat prvi polufinalista, dok će drugi meč činiti Novak Đoković i Karlos Alkaras.

Njih dvojica su se do sada sastajali četiri puta i imaju po dvije pobjede. Prvi i jedini put su na betonu igrali u finalu Sinsinatija, u jednom od najboljih mečeva ove sezone. Drugi će upisati upravo u italijanskom gradu, ali na daleko bržoj podlozi, piše B92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()