Nema kraja ludilu u Rimu: Prekinut meč osmine finala, aktivisti upali na teren i napravili haos

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se vidi kako obezbjeđenje doslovno podiže jednog muškarca sa terena i nosi ga napolje

13.05.2024. 21:09
  • Podijeli:
aktivisti-rim_izvacivanje_foto_PrtSc-66421a4d0c800.webp Foto: PrtSc

Čini se da ne može proći dan da se na Mastersu u Rimu ne dogodi neki haos.

Ovoga puta u centru istog našle su se teniserke Sorana Cirstea i Madison Keys čiji meč je prekinut kada su dvojica aktivista ušla na teren.

Spora reakcija obezbjeđenja omogućila im je da se poprilično dugo zadrže na terenu i za to vrijeme povicima i bacanjem konfeta ispune svoju namjeru.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se vidi kako obezbjeđenje doslovno podiže jednog muškarca sa terena i nosi ga napolje.

Kada se situacija smirila, a protestanti sklonjeni sa terena, meč je nastavljen, a pobjedu je slavila Madison Keys ubjedljivim rezultatom 6:2 6:1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()