Nakon 3,5 godine procurila fotografija slavne Jelene Janković

Nakon završetka karijere, slavna tensierka odlučila je da se ne pojavljuje prečesto u javnom prostoru i društvenim mrežama

27.02.2024. 17:43
  • Podijeli:
Jelena Janković-1666601241863.webp Foto: Profimedia

Jelena Janković je godinama važila za jednu od najvećih zvijezda svjetskog tenisa, a 2008. je igrala finale US Opena i bila broj jedan na WTA rang listi.

Nakon završetka karijere, slavna tensierka odlučila je da se ne pojavljuje prečesto u javnom prostoru i društvenim mrežama. Moglo bi se reći da je potpuno nestala. Nakon 3,5 godine pauze, na internetu se pojavila fotografija zahvaljujući kojoj znamo kako ona sada izgleda. Zajedničku fotografiju početom ove godine objavio je njen prijatelj Ivan Zečević koji živi u Dubaiju.

Popularna Džej-Džej je u aprilu 2021. godine je na svijet donela ćerkicu Unu iz braka sa uglednim doktorom Brankom Baraćem. Njena posljednja fotografija na Instagramu pojavila se 28. jula 2020. Srpkinja će 28. februara 2024. proslaviti 39. rođendan. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()