Nadal doživio nokaut: Zverev počistio Španca u njegovoj ''dnevnoj sobi''

Od samog starta Zverev je nametnuo svoj ritam

27.05.2024. 18:57
  • Podijeli:
nadal-663f6db2887be.webp Foto: AP Photo/Andrew Medichini

Nijemac Aleksandar Zverev pobijedio je legendarnog Španca Rafaela Nadala u prvom kolu Rolan Garosa rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 7:6, 6:3.

Od samog starta Zverev je nametnuo svoj ritam. U tom pogledu, prvi set je i bio najbolji po Nijemca s obzirom da je njega odigrao od početka do kraja prema ’’svojim pravilima’’, jer je od prvog do posljednjeg poena u tom prvom dijelu igre diktirao svoj tempo, pišu "Nezavisne".

Najkompetitivniji je bio drugi set. Nadal je pružio više otpora, čak je i uspio da prvi napravi brejk i da servira za set, međutim Saša je uspio da vrati i set odvede u taj-brejk koji na koncu i odnio na svoju stranu.

Treći set je bio rutinski, bilo je nekoliko momenata kada je Nadal mogao da ugrozi i potencijalno prolongira ovaj meč, ali se činilo da dvojbe oko toga ko će na kraju biti pobjednik ni u jednom momentu nije bilo.

Da li je ovo kraj za ’’Kralja šljake’’ ? Njegov najuspješpniji i najdraži turnir nije prošao kako je očekivao, pa se sada ponovo povlače oko toga da li je došao kraj za legendarnod Španca.

Zverev nastavlja dalje i ovime pokazuje da je u odličnoj formi došao u Pariz te da se nameće kao jedan od glavnih favorita da konačno dođe do svog prvog slavlja na najvećim turnirima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()