Mari bez dileme: Rodžer i Rafa nikad kao Novak

Ono što je Novak postigao na US openu i tokom cijele godine je nevjerovatno, da fizički to i dalje radi sa 36 godina je vrlo impresivno

22.09.2023. 08:57
  • Podijeli:
Endi Marej_Tanjug AP-640ade7b36c8e.webp Foto: Tanjug/AP

Mnogo se poslednjih nedjelja govori o činjenici da je Novak Đoković titulom na US openu „zacementirao“ status najuspješnijeg tenisera u istoriji, a možda i više o reakcijama Rafaela Nadala povodm Novakove 24. Grend slem titule.

O Đokoviću je u superlativu govorio i njegov veliki rival, ali i prijatelj – Škot Endi Mari. Nekadašnji prvi igrač svijeta uporedio je kraj karijera koje su imali Nadal i Federer sa onim što trenutno ostvaruje Đoković.

„Ono što je Novak postigao na US openu i tokom cijele godine je nevjerovatno, da fizički to i dalje radi sa 36 godina je vrlo impresivno. Motivacija i želja koju donosi zaista su nevjerovatni, briljantni. Rodžer i Rafa su imali duge karijere, ali nijedan od njih nije u ovoj fazi karijere igrao kao Novak tako konstantno“, izjavio je Endi Mari, trenutno 41. igrač ATP liste, prenosi Sport klub.

Mari trenutno nastupa na ATP turniru u Džuhaiju, a u drugom kolu očekuje ga duel sa Aslanom Karacevom. Đoković, po svemu sudeći, neće igrati do kraja oktobra poslije uspješnog nastupa sa reprezentacijom Srbije na Dejvis kupu u Valensiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()