Legendarna teniserka zabrinuta zbog Đokovića: “Uznemirujuće je Novaka vidjeti u ovom stanju”

Najviše je brine manjak kondicije koju je Novak porazao u polufinalu Monte Carla, gde je Đoković poražen od Ruuda (2:1)

16.04.2024. 12:29
  • Podijeli:
Tan2024-04-1318001498_2 novak djoković (AP PhotoDaniel Cole-661ad0c516277.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Legendarna teniserka, Justine Henin, zabrinuta je zbog Novaka Đokovića zbog toga što još uvek nije osvojio ove godine, a posebno je pričala o dešavanjima koje čekaju srpskog tenisera.

Najviše je brine manjak kondicije koju je Novak porazao u polufinalu Monte Carla, gde je Đoković poražen od Ruuda (2:1).

„Uvijek je iznenađujuće, čak i uznemirujuće, vidjeti ga u ovakvom stanju. Međutim, potreban mu je ovakav intenzitet. Od početka godine nije igrao u najjačem tempu, a na ovoj podlozi je neophodno da izvučete mnogo više energije iz svojih rezervi. Razmjena poena je mnogo duža na šljaci“, rekla je Henin, kao stručni konsultant „Eurosport-a“.

Nije samo Novak imao problema sa disanjem i visokim temperaturama na mastersu u Kneževini.

“Očigledno je i da temperatura utiče, direktno je povezana sa podlogom. Igrači se teže snalaze”, rekla je Henin, pa dodala:

“Novak nije na najboljem nivou, ali pobjeđuje, stiče samopouzdanje. Vidjeli smo da mu je dolazak do polufinala ponovo izmamio osmjeh”, završila je Henin.

Belgijanka je u karijeri osvojila sedam grand slam titula i u jednom trenutku je bila prva na WTA listi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()