Ko neće spavati? Nole prvi put na Australija open igra u dnevnom terminu

Ovo je inače peti susret Novaka Đokovića i Adrijana Manarina

20.01.2024. 09:34
  • Podijeli:
novak đoković, australijan open - 19 jan 2024 - foto AP Photo Asanka Brendon Ratnayake Tanjug-65aad1fe80861.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Prvi put na ovogodišnjem Australijan openu Novak Đoković će igrati u dnevnoj sesiji, što nije dobra vijest za navijače u Srbiji.

Srpski teniser Novak Đoković prvi put ove godine na Australijan openu igraće u dnevnom terminu. Preciznije, to je ona loša vijest za navijače u Srbiji pošto to znači noć kod nas. Tako je odlučeno da će Novak Đoković u osmini finala Australijan opena protiv Adrijana Manarina igrati u noći između subote i nedjelje oko 3.30.

Sve ovo je vjerovatno i posljedica "kuknjave" što je Novak Đoković sve mečeve do sada igrao u noćnoj sesiji, što je apsolutno i logično kada znamo da je najbolji teniser svijeta i samim tim je najatraktivniji za publiku, međutim izgleda da su negodovanja i pritisci stigli do organizatora. Vidjećemo kako će se Đoković snaći u tim uslovima pošto ga čeka znatno viša temperatura i uslovi koji su mu do sada nepoznati.

Ovo je inače peti susret Novaka Đokovića i Adrijana Manarina do sada, a posljednji susret imali su 2018. godine u Sinsinatiju kada je srpski as slavio 2:1. Prethodno su igrali tri puta na travi, dva puta na Vimbldonu i jednom na ATP Londonu, turniru koji prethodi grend slemu.

Radi se o iskusnom teniseru koji je u prethodna tri kola Australijan opena potrošio mnogo energije jer je u pet setova dobijao Šeltona, Munara i Vavrinku, a ostajemo da vidimo kakav će otpor pružiti Novaku Đokoviću koji je protiv Ečeverija pokazao najbolji tenis do sada u Melburnu, s tim da ga i dalje muči prehlada. To može da bude problem u dnevnom terminu, posebno u kombinaciji sa nervozom zbog neodgovaraćujeg termina, prenosi Mondo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()