Kirjos: Vrijeme je za kraj

Kontroverzni Australijac, koji ove godine radi kao komentator na Australijan openu kaže da će razgovarati sa menadžerom, ali da je jasno da će uskoro ostaviti reket

24.01.2024. 11:12
  • Podijeli:
Tan2023-12-0715221615_0 nik kirjos Florian EiselePool Photo via AP-65744026aa23c.webp Foto: Tanjug/Florian Eisele/Pool Photo via AP

Nik Kirjos, finalista Vimbldona iz 2022. godine, vrlo je blizu odluci da završi svoju tenisku karijeru.

Kontroverzni Australijac, koji ove godine radi kao komentator na Australijan openu kaže da će razgovarati sa menadžerom, ali da je jasno da će uskoro ostaviti reket.

"Došao sam do tačke kada razmišljam o životu posle tenisa. Moj menadžer mi kaže da bih mogao da putujem po svijetu, komentarišem sport i pravim intervjue sa licima kao što su Gordon Remzi ili Majk Tajson. Realnost je da je moje vrijeme u tenisu prošlo", rekao je Kirjos.

Najavio je da sigurno neće igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, jer mu nije dozvoljeno da se takmiči na najvećoj smotri svjetskog sporta u Riju 2016. godine.

Australijanac je posljednji meč odigrao 12. juna prošle godine u Štutgartu kada je izgubio od Kineza Vua. To mu je bio i jedini zvaničan duel u 2023. godini.

Ima samo 28 godina, a najbolji renking u karijeri bilo mu je 12. mjesto. Iako posjeduje nevjerovatan potencijal, mnogo je poznatiji po svojim istupima van terena, nego po teniskim rezultatima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()