Ivanišević odgovorio na pitanje koje sve zanima, otkrio zdravstveno stanje Đokovića

"Nije tako strašno, uzećemo pet dana lsobodnih"

03.01.2024. 15:41
  • Podijeli:
Novak Đoković1-6593c50fdfaad.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Ljubitelji tenisa širom svijeta, navijači najboljeg tenisera svijeta svih vremena, konkurencija osvajača rekordna 24 grend slema, organizatori Australijan opena i publika u Melburnu radoznalo su očekivali izjavu srpskog tenisera poslije današnjeg poraza od Aleksa de Minora na Junajted kupu i dočekali su da Novak Đoković poruči kako će iz Perta pravo na poprište AO 2024, gdje će braniti svoj australijski tron.

Sve zbog povrede zgloba desne ruke, jer je bol bio toliki da je i u svom dijelu duela mešovitih reprezentacija Australije i elimisane Srbije tražio medicinske tajm-aute, kao dan ranije protiv Češke, a iz svakog njegovog udarca vidjelo se da nije sav svoj i ne može da pruži njegov najbolji tenis.

"Mislim da će sve biti u redu, da budem iskren. Znate, imalo je ogroman uticaj na moju igru, pogotovo na forhendu i na servisu. Opet, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minoru za pobjedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvijek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, a moje misli su već u Melburnu", rekao je Đoković medijima na Petom kontinentu.

Tridesetšestogodišnjem Beograđaninu ovo je bilo samo zagrijavanje za AO, gdje je nevjerovatnih 10 puta držao šampionske govore i primao najdeblje čekove, ali i doživio najveću torturu u karijeri i životu u vrijeme pandemije korona virusa.

"Sve je do dio pripreme za Australijan open, nadam se da ću tamo igrati najbolje. Opet, nikada nije lijepo izgubiti meč, ali znate neću dugo misliti o tome", zaključio je najbolji teniser svijeta.

Povodom povrede srpskog tenisera oglasio se i njegov trener Goran Ivanišević.

"Nije tako strašno, uzećemo nekoliko dana 'slobodno' i onda se spremiti za Melburn", rekao je Goran Ivanišević u razgovoru sa voditeljkom programa na "Pert areni".

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()