Džumhur zaustavljen u četvrtfinalu u Novoj Kaledoniji

Sarajlija u četvrtfinalu 130.000 dolara vrijednog turnira poražen je od četvrtog nosioca Ryana Penistona

05.01.2023. 09:26
  • Podijeli:
damir-dzumhur-anadolija.jpg

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nije se uspio plasirati u polufinale ATP Challenger turnira u Novoj Kaledoniji.

Nakon što je u prva dva kola ubilježio lake pobjede protiv Australca Jeremyja Jina (6:3, 6:3) i Francuza Maxima Chazala (6:1, 6:3), tridesetogodišnji Sarajlija u četvrtfinalu 130.000 dolara vrijednog turnira poražen je od četvrtog nosioca Ryana Penistona.

Britanac je slavio sa 2:0 u setovima i to nakon 98 minuta igre. Peniston je pvi set riješio u svoju korist sa 6:2, a u drugom setu, nakon sat igre, slavio je sa 6:4.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()