Đoković u nevjerici promatrao što se događa: Publika ga žestoko izviždala

Ipak, u velikoj borbi za polufinale svladao je danskog tenisača, a potom na kameru ispisao kratku poruku na ćirilici: "Idemo"

04.11.2023. 13:23
  • Podijeli:
novak đoković, masters u parizu - 3 nov 2023 - foto AP PhotoMichel Euler Tanjug (5)-654556637b527.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Novak Đoković u reprizi prošlogodišnjeg finala ATP Masters 1000 turnira u Parizu uzvratio je Dancu Holgeru Runeu za poraz u tom dvoboju pobijedivši ga sa 7:5, 6:7 (3), 6:4 za plasman u polufinale.

Bio je to dramatičan meč u kojem se srpski teniser prepirao sa sudijom, ali i publikom koja ga je ometala i žestoko izviždala pri odlasku u svlačionicu između dva seta.

To je neugodno iznenadilo Đokovića te je u nevjerici promatrao što se događa. Ipak, u velikoj borbi za polufinale svladao je danskog tenisača, a potom na kameru ispisao kratku poruku na ćirilici:

“Idemo”, poručio je Đoković, kojeg u polufinalu čeka Andrey Rublev.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()