Đoković poražen od Zvereva u Dubaiju

Egzibicioni turnir igra se do 24. decembra

20.12.2022. 20:17
  • Podijeli:
Novak Đoković-1668781861194.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Novak Đoković vratio se na teren poslije mjesec dana i izgubio na početku Svjetske teniske lige od Alexandera Zvereva 6:3, 6:4.

Meč Đokovića i Zvereva, petog i 12. tenisera svijeta, trajao je 68 minuta.

Đoković je u uvodnom gemu meča oduzeo servis rivalu, ali je Zverev odgovorio na isti način u četvrtom gemu, da bi novim brejkom u osmom gemu riješio taj dio igre u svoju korist.

Đoković će sutra u Dubaiju snage odmjeriti sa Australcem Nickom Kyrgiosom.

Egzibicioni turnir Svjetska teniska liga u Dubaiju, koji se igra do 24. decembra, okupio je 16 igrača.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()