Đoković: Očekujemo spektakl i "duvamo" u oblake

"Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da udružimo snage i da "oduvamo" sve oblake što jače"

15.04.2023. 15:46
  • Podijeli:
Đorđe Đoković_Pixsell-643aa4b836adb.webp Foto: Pixsell

Direktor Srpska opena Đorđe Đoković očekuje spektakularan turnir u Banjaluci.

Riječ o smotri iz ATP 250 serije koja zvanično počinje sutra, mečevima kvalifikacija.

Bitke u glavnom žrijebu startuju u ponjedjeljak.

Kao što je često slučaj u gradu na Vrbasu, vrijeme je bitan faktor. Koliko će kiša remetiti planove, niko u ovom trenutku ne može da zna.

No, prvi operativac projekta je optimista: 

"Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da udružimo snage i da "oduvamo" sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih volio da dune jak vjetar i rastera oblake, a tim bolje za nas", poručio je Đoković.

Direktor se osvrnuo na činjenicu da nas već u drugom kolu očekuje spektakl, okršaj njegovog brata Novaka i trostrukog grend slem prvaka Stena Vavrinke:

"Nevjerovatan je žrijeb, svi domaći igrači su u vrhu. Nema lakih protivnika. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Definitivno, biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od nevjerovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svjetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga.

Đoković je otkrio da su igrači oduševljeni novim kompleksom u Parku Mladen Stojanović.

"Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu nevjerovatnu promjenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvježila, renovirala, ne samo da je ljepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama i društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu", zaključio je Đoković tokom žrijeba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()