Đoković: Banjaluka je bila centar svijeta

"Dragi narode, hvala vam puno. Poslali ste veličanstvenu sliku. Banjaluka je bila centar svijeta, centar tenisa. Uspjeli smo da napravimo nešto veliko, nevjerovatno"

23.04.2023. 18:48
  • Podijeli:
Djordje Djokovic finale foto Dejan Rakita:Pixsell-64454ead733b9.webp Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Direktor Srpska opena Đorđe Đoković čestitao je Banjaluci i vjernim navijačima na veličanstvenoj teniskoj sedmici.

Beogradska smotra je ove godine premještana u najveći grad Srpske. Kompletan kompleks izgrađen je za praktično četiri mjeseca.

Odgovorni u ATP-u su zadovoljni viđenim i svi se nadaju da ćemo najbolje tenisere planete i narednog proljeća gledati u gradu na Vrbasu.

"Dragi narode, hvala vam puno. Poslali ste veličanstvenu sliku. Banjaluka je bila centar svijeta, centar tenisa. Uspjeli smo da napravimo nešto veliko, nevjerovatno. Uveličali ste ovaj događaj. Hvala i svima koji su ostavili svoje živote po strani kakao bi sve ovo bilo organizovano. Ogoroman broj ljudi je učestvovao u ovom projektu. Na tome sam im neizmjerno zahvalan", istakao je Đoković.

Potom se zahvalio obojici finalista, šampionu Dušanu Lajoviću i Andreju Rubljovu:

"Andrej, ti si jedan od naboljih i najljubaznijih grača na tutnu. Uvijek si dobrodošao, nadam se da se vidimo sljedeće godine. Duci, ne mogu ni da zasmilim šta ti sve prolazi kroz glavu. Čestitam tvom timu, porodici, želim ti sve najbolje. Ljudi, ne postoji bolji čovjek na svijetu. Ovaj čovjek je gromada.

Za kraj je poslao ohrabrujuću poruku teniskim fanovima u Banjaluci:

"Obećavam da ćemo uraditi apsolutno sve da vratimo Srpska open u vaš grad. Nije to nimalo lak proces. ATP nam je dao najviše ocjene. Postojao je skepticizam, malo ko je vjerovao da u tako kratkom vremenu možemo izgraditi ovaj turnir. Ne bismo uspjeli bez svih koji su učestvovali. Želimo da se vratimo, da napravimo tradiciju, da ovaj turnir živi još dugo dugo", zaključio je Đoković.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()