Derbi na Srpska openu: Direktor i selektor protiv Ducija i Filipa

Ishod derbija nije poznat, ali jeste podatak da se kvartet i te kako dobro zabavio

15.04.2023. 18:22
  • Podijeli:
Padel tenis Srpska open_Srpska open-643acb3b4be8e.webp Foto: Srpska open

Dok odbrojavamo dane i sate do teniskog spektakla u Banjaluci, Srpska opena, akteri istog su se oprobali u padel tenisu.

Riječ je o sve popularnijem sportu koji je vrlo sličan tenisu, zapravo, "mješancu" tenisa i skvoša.

Padel se obično igra u parovima. Teren je podijeljen mrežom, s razlikom što igrači takođe koriste zidove, kao u skvošu.

Uobičajeno igralište je 10 puta 20 metara i u ovim dimenzijama igra se uvijek u parovima.

Takvo igralište postavljeno je i u novom kompleksu u Parku Mladen Stojanović, a među prvim su ga isprobali direktor turnira Đorđe Đoković i srpski selektor Viktor Troicki.

S druge strane mreže bili su Dušan Lajović i Filip Krajinović.

Ishod derbija nije poznat, ali jeste podatak da se kvartet i te kako dobro zabavio.

Bila je ovo i lijepa uvertira pred "glavnu stvar". Sutra počinju kvalifikacije za Srpska open, a dan kasnije i okršaji u spektakularnom glavnom žrijebu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()