Alkaraz rutinski stigao do trećeg kola Vimbldona

Alkaraz je imao malo problema samo u prvom setu, u kom su oba tenisera napravila po dva brejka, pa je set otišao u taj-brejk, koji je Španac ipak osvojio

04.07.2024. 08:55
  • Podijeli:
carlos alcaraz reuters-6666a255c0e0c.webp Foto: Reuters

Branilac titule na Vimbldonu, španski teniser Karlos Alkaraz, rutinski je stigao do trećeg kola pošto je danas pobijedio Australijanca Aleksandra Vukića rezultatom 3:0 za sat i 51 minut.

Alkaraz je imao malo problema samo u prvom setu, u kom su oba tenisera napravila po dva brejka, pa je set otišao u taj-brejk, koji je Španac ipak osvojio.

U naredna dva seta branilac pehara je dominirao i lako stigao do trećeg kola u kom će mu rival biti Frensis Tijafo koji je rutinski savladao Hrvata Bornu Ćorića rezultatom 3:0 (7:6(7:5), 6:1, 6:3).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()