Rikardu Gomešu uručen trofej za najboljeg strijelca Superlige

Priznanje "Slobodan Santrač"

03.07.2023. 15:15
  • Podijeli:
Rikardo Gomeš-63ee9efa56e9d.webp Foto: Profimedia

Doskorašnjem fudbaleru Partizana Rikardu Gomešu, danas je uručen trofej "Slobodan Santrač" za najboljeg strijelca Super lige Srbije, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FS S).

Gomešu je ovo druga uzastopna nagrada, jer je bio najbolji strijelac i u sezoni 2021/22. 

Danas je sin legendarnog srpskog golgetera Slobodana, Nenad Santrač, zajedno sa generalnim sekretarom Zajednice klubova Darkom Ramovšem, uručio trofej bivšem reprezentativcu Zelenortskih Ostrva.

"Znam da ovaj trofej čuva uspomenu na najboljeg strijelca srpske lige svih vremena i zato mi je još draže što sam i ove sezone prvi golgeter lige. Svakako da će mi divan period u Partizanu ostati u sjećanju i zbog tih individualnih priznanja. Najviše ću pamtiti prvi derbi protiv Crvene zvezde koji je završen 1:1 i na kome sam postigao gol. U životu se nikad ne zna, možda se jednog dana vratim u Partizan, ako ne kao igrač, onda u nekoj drugoj ulozi", rekao je Rikardo za sajt FSS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()