Tuga u domu Miočić: Preminuo otac najvećeg teškaša u historiji UFC-a

Već duže vrijeme Bojan Miočić bio bolestan

23.11.2022. 09:52
  • Podijeli:
stipe_miocic -  Igor Soban  - pixsell-1669193314026.webp Foto: Igor Soban / Pixsell

Najveći teškaš u historiji UFC-a Stipe Miočić sinoć je na svom Instagram profilu objavio jednu tužnu vijest. Naime, preminuo je Bojan Miočić, njegov otac u 62. godini života.

Inače, Bojan je bio Stipina velika podrška te je i sam često objavljivao uspjehe svoga sina. Stipe nije htio javno objavljivati da je bio bolestan, nego je sad samo napisao da je Bojan preminuo u nedjelju i zahvalio se na porukama.

"Nisam želio ovo objavljivati, ali želim da svi znaju… Moj otac je preminuo ove nedjelje i jako cijenim sve poruke, pozive i molitve. Tata ti si bio glasan, tvrdoglav, svima si govorio kako se osjećaš. To sam naslijedio od tebe haha. U istom dahu si bio nježan i pun ljubavi (to sam isto od tebe naslijedio), brinuo si se za druge i štitio si svoju porodicu. Ne volim dijeliti osobne stvari po društvenim mrežama ali važno je da slavimo njegov život i kakav je to divan čovjek bio‘‘, napisao je između ostaloga Stipe.

Bojan je inače rođen u Rtini kod Paga, a Stipina majka Kathy je iz Cetingrada.

Podsjećamo, Miočića očekujemo u oktagonu naredne godine, a ko će mu biti protivnik još uvijek se ne zna. Ranije je bilo natpisa da bi to mogao biti Jon Jones, ali Miočić je već istaknuo da ga samo interesuje revanš i borba za titulu protiv Francisa Ngannoua.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()