Trka "Beograd-Banjaluka": IZ Višegrada startuje treća etapa do Jahorine

Biciklisti će krenuti u 11 časova ispred spomenika Petra Petrovića Njegoša u Andrićgradu. Kroz Višegrad će do prolaska takmičara biti potpuna obustava saobraćaja

20.04.2024. 10:35
  • Podijeli:
biciklisticka_utrka_foto_biciklistickiSavezBiH-642eacc3b13bb.webp Foto: Biciklistički savez Bosne i Hercegovine

Iz Višegrada danas će startovati treća etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" preko Rudog, Rogatice, Sokoca do Jahorine zbog čega će dolaziti do obustave saobraćaja na putnim pravcima na tom području.

Biciklisti će krenuti u 11 časova ispred spomenika Petra Petrovića Njegoša u Andrićgradu. Kroz Višegrad će do prolaska takmičara biti potpuna obustava saobraćaja.

Obustava će biti u ulicama Užičkog korpusa i Ive Andrića, preko mosta Mehmed paše Sokolovića, ulica Palih boraca, Kralja Petra Prvog Karađorđevića, a zatim na dionici preko magistralnog puta od Rodić brda preko Jagodine do Dobruna.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske za danas su najavili obustave od 10.45 do 16.30 časova na dionicama magistralnim puteva Višegrad-Dobrun, Rogatica-Sastavci, Podromanija-Rogatica, Sokolac-Podromanija, Sumbulovac-Podromanija i Ljubogošta-Pale.

Prva etapa ove biciklističke trke vožena je u 18. aprila od Beograda do Bijeljine, a pobjednik je Dilan Hopkins iz Australije.

Druga etapa vožena je juče od Zvornika do Vlasenice, a pobjednik je bio David Toneati iz kazahstanskog tima "Astana".

Trka se završava sutra, etapom od Doboja do Banjaluke.

Međunarodnu biciklističku trku "Beograd-Banjaluka", u kojoj učestvuje 175 takmičara iz 40 država, organizuju biciklistički savezi Republike Srpske i Srbije u saradnji sa Biciklističkim klubom BSK iz Banjaluke.

Održavanje trke, čiji je ovogodišnji slogan "Srbija i Srpska zajedno" podržali su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstvo omladine i sporta Srbije, kao i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()