Tijana Bošković postaje jedna od najplaćenijih odbojkašica ikada

Brojni klubovi zainteresovani za odbojkašicu

16.02.2023. 10:14
  • Podijeli:
Tijana Bošković-1665866132752.webp Foto: OSS

Tijana Bošković, reprezentativka Srbije, ostaće u redovima turskog Ezacibašija, kluba u kom je i započela internacionalnu karijeru.

Boškovićeva je, prema pisanju italijanskog portala „Volleynews„, prihvatila pondu kluba za koji igra još od 2015. godine.

Ona bi u turskom velikanu trebalo da provede narednu sezonu, uz opciju produžetka na još jednu.

Kako prenosi italijanski portal, Boškovićeva će za vrednost klubu sa kojim je osvojila tri trofeja u Superkupu Turske, dva trofeja u CEV kupu, titulu klupskog prvaka svijeta dobiti vrtoglavih 1,4 miliona evra, prenosi Nova.rs.

Za Boškovićevu su bili zainteresovani brojni klubovi kako iz Turske, tako i iz Italije i drugih zemalja, ali će fantastična odbojkašica i aktuelna MVP prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva po svemu sudeći ostati na starom mjestu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()