Srbija poražena od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Po četvrtinama je bilo: 4:4, 5:5, 1:2 3:4

14.02.2024. 09:15
  • Podijeli:
vaterpolo hrvatska spanija Matija Habljak PIXSELL-65a6e6559e995.webp Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Reprezentacija Srbije poražena je u polufinale Svjetskog prvenstva u vaterpolui koje se igra u Dohi, od selekcije Hrvatske (13:15).

Po četvrtinama je bilo: 4:4, 5:5, 1:2 3:4.

Izabranici Uroša Stevanovića mučili su se sa igračem više, a promašili su i dva peterca, koje je odbranio Bijač.

U reprezentaciji Srbije tri gola postigao je Rašović, po dva puta su pogodili Vico, Mandić, Јakšić i Ubović.

Bez obzira na poraz delfina, cilj je ispunjen, ovjerene su Olimpijske igre u Parizu, gdje će Srbija braniti zlatnu medalju osvojenu prije tri godine.

U polufinalu koje je na programu u četvrtak, Hrvatska će igrati sa pobjednikom meča Mađarska - Francuska.

U drugom polufinalu sastaju se Italija i Španija. Italijani su u četvrtfinalu bili bolji od Grčke (11:10), a Španci su savladali Crnu Goru (15:12).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()