Sramota: Šef UFC-a Dana White i supruga se pijani potukli na dočeku Nove godine

Osiguranje spriječilo daljnju eskalaciju

03.01.2023. 07:43
  • Podijeli:
dana_white - twitter screenshot-63b3cded97cdc.webp Foto: Screenshot/Twitter

Šef UFC-a Dana White, snimljen je prilikom dočeka Nove godine u Meksiku u sukobu sa svojom suprugom Anne.

Na snimci koju je objavio TMZ jasno se vidi da Anne plače, a White joj prilazi, nešto govori i hvata ju za ruke, a ona ga nakon toga šamara.

Naravno, nije stalno na tome, White je izgubio živce pa je onda i sam nekoliko puta udario Anne, a ni ona mu nije ostajala dužna, više puta je pokušala ponovo nasrnuti na njega, ali su je obuzdali ljudi koji su se našli oko sukobljenih supružnika.  

"Moja supruga i ja smo bili u izlasku u novogodišnjoj noći i, nažalost, to se dogodilo. Ja sam jedan od muškaraca, a čuli ste me dosta puta kako to izgovaram, koji osuđuje nasilje nad ženama, a sada evo pričam o tome. Mi smo u braku skoro 30 godina, znamo se od svoje 12. i očigledno je da smo prošli kroz mnoga sra*** zajedno", rekao je White pa dodao:

"Imamo troje djece i ovo je jedna od situacija koje su užasne. Sramim se i trenutno smo više zabrinut zbog djece nego zbog nas. Totalno samo fokusirani na porodicu. Ljuti će o ovome misliti svašta i mnogi će biti u pravu. Pogotovo u mom slučaju. Nikad ne smiješ dići ruku na ženu. Moja žena i ja se volimo, drugo smo zajedno. Ovo je samo jedna od nesretnih situacija."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()