Sprema se vrhunska predstava: Bokseri Slavije spremni za Sombor

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da se boks vrati u modu i da se u Banjaluci ponovo udara šampionski

26.11.2023. 14:26
  • Podijeli:
bokseri slavija-65632f6c8ebf0.webp Foto: BK Slavija Facebook

Bokserski klub Slavija prošle sezone se u velikom stilu vratio na regionalnu mapu, a ove ga čeka nastup u Bokserskoj ligi Srbije.

Bokseri banjalučkog kluba uveliko bruse formu za nadolazeća iskušenja, a prvi domaći ispit čeka ih 5.decembra (utorak, 19.00 časova).

U goste im stiže ekipa Sombora, aktuelni šampion Srbije, a poprište ovog dvoboja biće dvorana "Obilićevo".

"Spremamo pravi bokserski spektakl i želja nam je da Banjalukom ponovo prostruji onaj duh nekadašnjih vremena kada je naš grad živio za bokserske mečeve. Bokseri su spremni da publici priušte vrhunsku predstavu u ringu i da protiv kvalitetne ekipe Sombora pokažu kako se srcem bori za dres Slavije. Cilj nam je da od dvorane "Obilićevo" napravi jedan mali "Medison skver garden" i da se danima kasnije priča o atmosferi sa ovog boskerskog okršaja. Ulaz je besplatan, boks će da bude na vrhunskom nivou i pozivam sve naše sugrađane da dođu i da podrže svoju Slaviju." kaže Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Dok se bokseri spremaju za okršaj sa ekipom Sombora privode se i radovi na renoviranju klupske sale koja će uskoro da dobiju svoje nove ruho.

Banjalučki sportski velikan nedavno je dobio i novo klupsko rukovodstvo koje kao predsjednik predvodi Dalibor Petković, a podrška za budući rad stigla je i od nadležnih institucija.

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da se boks vrati u modu i da se u Banjaluci ponovo udara šampionski.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()