Slaviju zanima samo titula: Bokseri Slavije na trijumfalan način otvorili sezonu

Tribine i mjesta oko ringa ispunjeni do posljednjeg mjesta

05.12.2023. 21:48
  • Podijeli:
boks slavija ustupljena fotografija-656f8c7e767b8.webp Foto: Ustupljena fotografija

Bokseri banjalučke Slavija na trijumfalan način su otvorili novu sezonu, a u ringu, dupke pune dvorane "Obilićevo" pala je ekipa Sombora ukupnim rezultato 10:4.

Bokseri Slavije ostvarili su pet pobjeda uz dva poraza i tako su na najbolji mogući način zakoračili u Boksersku ligu Srbije u kojoj ciljeve ne kriju.

"Zanima nas samo titula i daćemo sve od sebe da je osvojimo. Pokazali smo večeras da imamo veliki kvalitet u svojim redovima. Ekipa je odlično odboksovala sve mečeve, a posebnu zahvalnost dugujemo banjalučkoj publici. Banjaluka je pokazala da voli boks i nadam se da ćemo imati uspješnu sezonu.", rekao je Alen Rahimić, bokser Slavije.

Odličan debi pred banjalučkom publikom imao je i Nejc Petrič. Slovenački bokser u dresu Slavije do pobjede nad Vladimorom Berišom stigao je prekidom u prvoj rundi.

"Odličan početak sezone i velika pobjeda. Zadovoljan sam svojim nastupom u ringu. Imao sam kontrolu od samog početka. Ipak, najvažnije je da je ostvarena ekipna pobjeda.", rekao je Petrič koji se nedavno domogao i srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Budvi.

Tribine i mjesta oko ringa ispunjeni do posljednjeg mjesta,  a nakon pobjede nad Somborom zadovoljstvo nije krio ni Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()